6 september 2017

Home

De perfecte service voor de moderne student. School Supply

Wij ontlasten elke onderwijslocatie op een innovatieve manier met onze non-food automaten: Een automaat vol met gadgets, school-, drogisterij- en verzorgingsartikelen.

SchoolSupply

school-supply

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Waar ons verhaal begon


Als studenten ergerden wij ons dood aan de bekende drank- en snoepautomaten. Wij hadden, maar ook een hoop mede-studenten, een grote behoefte aan andere dagelijkse producten. Daarom geloven dat wij de service bieden die de moderne student en onderwijslocatie verdient. Door anders te denken en juist de behoefte van jou als student of onderwijslocatie voorop te stellen. Ons streven is om alle gestreste studenten tijdens hun steeds drukker wordende studiejaren een beetje te kunnen ontzorgen. 

Ons verhaal begon zodoende in December 2016 toen wij ons bedrijf SchoolSupply zijn gestart. Het eerste jaar (2017) hebben wij ons volledig gefocust op de tekortkomingen in de markt: uitstraling, storingen, assortiment, bevoorrading en service. Onze non-food automaten hebben een strak design, een productlift waardoor onze producten perfect naar beneden worden begeleid. Daarnaast accepteren onze automaten de nieuwste betaalmiddelen. Door gebruik te maken van de nieuwste software kunnen wij de bevoorrading en storingen op afstand bijhouden. Dit resulteert in een altijd gevulde, storingvrije automaat.

In het tweede jaar (2018) hebben wij een systeem bedacht waardoor wij volledig vrij zijn om ons te concentreren op de optimalisatie van het assortiment (op elke specifieke locatie). Zo kunnen wij echt de specifieke behoeftes van de klant in een non-food automaat aanbieden, waar het assortiment continu verbeterd wordt op basis van big data, feedback en informatiezuilen. Inmiddels staan wij landelijk op meerdere middelbare scholen, MBO, HBO en WO locaties en zullen wij binnen 2 jaar elke onderwijslocatie ontzorgen.

Onze focus

De flexibiliteit van ons assortiment is uiterst belangrijk. Ons non-food assortiment kan precies ingedeeld worden naar de wensen van uw onderwijslocatie en in overleg met alle belanghebbenden. Wij begrijpen dat elke onderwijslocatie compleet anders is en juist daar ligt onze kracht. De dagelijkse behoefte van uw moderne student categoriseren wij in zes lades en zal continu geoptimaliseerd. Uiteindelijk houd je de bestsellers over van elke categorie en weten de studenten waar ze voor terugkomen.