4 juni 2018

Ons verhaal

Ons Verhaal

ons verhaal

Als studenten ergerden wij ons dood aan de bekende drank- en snoepautomaten. Wij hadden, maar ook een hoop mede-studenten, meer behoefte aan andere dagelijkse producten. Daarom zijn wij aan de slag gegaan met een compleet nieuw concept, waarbij de behoefte van de locatie voorop staat. Met onze “tailor made” automaten willen wij alle gestreste studenten, tijdens hun steeds drukker wordende studiejaren, compleet ontzorgen. Zo hoeft niemand zich meer zorgen te maken over de aankopen die hij of zij moet doen, want alle behoeftes  die je wellicht op een dag nodig hebt, zijn terug te vinden in onze automaten.

Sinds begin 2017 zijn wij aan de slag gegaan met dit avontuur om voor elke locatie een perfect assortiment samen te stellen. In onze ogen moet het assortiment continu verbeterd worden, moeten de automaten altijd mooi aangevuld zijn (hoe druk het ook is) en moeten de storingen binnen 24 uur verholpen zijn (zonder enige inspanning van de locatie zelf). De technologische ontwikkelingen binnen de branche hebben ons de mogelijkheden gegeven om dit alles op afstand te tracken, waardoor wij met onze partners bovenstaande perfect kunnen realiseren. Het assortiment wordt op basis van data continu geoptimaliseerd, de automaten worden efficiënt bijgevuld en de storingen zijn op afstand te managen. Dit betekent dat mogelijke storingen al verholpen zijn voordat er een melding binnenkomt bij jullie en dat de automaten, ondanks de drukte, altijd strak gevuld zijn.

In de komende jaren willen wij het concept SchoolSupply verder in Europa uitrollen. Daarnaast zullen er naast SchoolSupply onder de tak van 24HoursSupply meerdere concepten opgezet worden, waarmee elke locatie (ook buiten het onderwijs) de perfecte service kan verlenen aan zijn of haar klanten, bezoekers, medewerkers of leden. Neem dus gerust contact met ons op als je nieuwe mogelijkheden wilt bespreken, kansen ziet of juist behoefte hebt aan iets nieuws.