14 september 2017

Interesse

Hoe gaat SchoolSupply te werk?

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is altijd goed om vanuit beide partijen duidelijk te maken waar de behoeftes liggen. Hier vertellen wij graag wat wij jullie kunnen aanbieden en wat onze werkwijze is. Daarnaast is het ook altijd fijn voor ons om een gevoel te krijgen bij de locatie en de mensen die hier dagelijks rondlopen. Wij horen daarom graag met welke zaken wij rekening moeten houden.

Terugkoppeling

Binnen een paar weken hebben wij weer contact en zullen wij jullie een voorstel doen op basis van jullie behoeftes. Vanuit onze ervaring sturen wij voor jullie locatie een geschikt assortiment op, waar jullie vervolgens weer op kunnen reageren. Daarnaast horen wij graag van jullie wat de geschikte locaties zijn en op hoeveel locaties jullie willen beginnen met een proefplaatsing.

Geplande proefplaatsing(en)

Dit is natuurlijk de leukste dag van de afgelopen weken: de officiële plaatsing! Wat extra aandacht vanuit de locatie helpt altijd mee om direct goed van start te kunnen gaan. In deze periode hopen wij tot een perfect assortiment te komen waarbij wij jullie volledig ontzorgen. Hierdoor streven wij ernaar om van toegevoegde waarde te zijn voor alle betrokken partijen.

Evaluatie

Op basis van de data zullen wij het assortiment steeds blijven vernieuwen en uiteraard zullen wij dit tijdens onze evaluaties met jullie delen. Wij zijn uiterst flexibel in onze service en gaan graag met jullie in gesprek om te kijken hoe wij onze dienstverlening continu kunnen blijven verbeteren.

Interesseformulier

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.