3 mei 2018

Ervaringen

ERVARINGEN MET SCHOOLSUPPLY

Ervaringen van klanten, partners en studenten

Marijn Bolle

Prima service!
Ik moest voor een vak van school een periode een schoolsupply apparaat onderhouden en runnen.
Ik heb eerst contact opgenomen met een van de managers en alles verliep vlekkenloos.
Het sterkste punt van schoolsupply is toch wel de communicatie.

Pim Kouwenhoven

Ook al kan je tegenwoordig iets bestellen op internet en het de volgende dag gratis in huis hebben, is dit echt een aanwinst voor je school of universiteit! Het betaalsysteem werkt super snel en gemakkelijk. Geweldig concept!

Samantha Dekers

Heel fijn dat onze school sinds dit jaar ook een SchoolSupply automaat heeft, je weet nooit wat je ineens nodig kan hebben! Daarnaast heb ik ook echt een super service gekregen en kreeg ik netjes mijn geld terug toen ik niet tevreden was met mijn aankoop.

Daniel Schipper

Ik moet heel eerlijk zijn dat ik eerst wat sceptisch was over de automaten van SchoolSupply, want ik zag niet direct welk probleem het nou direct oplost. Na een paar maanden, kwam ik er toch achter dat het echt een ideale service is voor iedereen. Je vergeet altijd wel is je oordopjes, oplader, deodorant, rekenmachine, markeerstiften of iets anders. Fijn dat onze school met de tijd meegaat en zulke innovatieve projecten aanmoedigt!

Nick de With

Het komt vaak genoeg voor dat ik ‘s ochtends in alle haast oordopjes, deodorant, een oplader of wat anders vergeet en daarom is het gewoon superchill dat je weet dat je dit allemaal op school kan halen als het moet. Goed werk gasten!

Bastijn de Wit

Top concept!

Jonas Ha

Great and reliable business partners! Thank you for the flexible and transparent cooperation so far!

Ferdie van Zomeren

Foto van een tevreden klant

Ik, als Business IT & Management student op de Hogeschool Rotterdam, hoor regelmatig horror-verhalen van medestudenten die zijn gezakt voor een belangrijk tentamen doordat ze hun rekenmachine waren vergeten. Sinds SchoolSupply in het leven is geroepen, zullen deze nare momenten niet meer voorkomen. Met SchoolSupply is het voor studenten namelijk mogelijk om benodigde schoolspullen in school aan te schaffen. Ideaal!

Rick van Dijk

Ik heb er nog weinig ervaring mee maar ik vindt het concept super gaaf! Als student van het HMC kom ik vaak in de situatie waarbij je bepaalde spullen nodig hebt, en als je deze vergeet kan School Supply je altijd helpen. Ik hoop dat deze snel op mijn school komen!

Kim Zegers

Top service!

Mucahit Yalaniz

Foto van een tevreden samenwerkingspartij

Via School Supply kunnen wij onze klanten op veel locaties makkelijk bereiken! We hebben al veel positieve reacties gehad van klanten die nu ons product direct kunnen kopen. Door de prettige samenwerking met School Supply hebben zich voor ons mooie kansen voorgedaan.

Deel hier je ervaring met SchoolSupply

Required Field

A headline for your testimonial.
What do you think about us?