14 september 2017

Assortiment

Het Assortiment


De flexibiliteit van ons assortiment is uiterst belangrijk. Ons non-food assortiment kan precies ingedeeld worden naar de wensen van uw onderwijslocatie en in overleg met alle belanghebbenden. Wij begrijpen dat elke onderwijslocatie compleet anders is en juist daar ligt onze kracht. De dagelijkse behoefte van uw moderne student wordt in zes lades gecategoriseerd en wordt continu geoptimaliseerd. Uiteindelijk houd je de bestsellers over van elke categorie en weten de studenten waar ze voor terugkomen.
Een lade snacks of drinken kan na overleg toegevoegd worden wanneer de afzet niet kostendekkend is of als hier behoefte naar is. *

[popuppress id=”1157″]
[popuppress id=”1160″]
[popuppress id=”1161″]
[popuppress id=”1162″]
[popuppress id=”1163″]
[popuppress id=”1164″] 

 

 

Inspiratie opdoen?

Apple accessoiresFitness voedingGadgetsSpeelgoedVerzorgingsartikelenKantoorartikelenMake-upDrogisterij artikelenSchoonmaakspullenBabyvoedingFitness producten

Non-food automaten kunnen voor elke locatie een oplossing zijn, aangezien elk soort product wel in een automaat past. Studenten, gasten, medewerkers en klanten hoeven zodoende niet meer de deur uit voor producten die ze op het moment goed kunnen gebruiken. Alle (plotselinge) dagelijkse behoeftes zijn namelijk op locatie terug te vinden in uw gepersonaliseerde non-food automaat! Onze automaten kunnen precies naar jullie wensen ingericht worden en samen met jullie zorgen wij ervoor dat het assortiment up-to-date blijft. De behoeftes op jullie locatie kunnen namelijk door veel factoren veranderen en dat kan invloed hebben op de afzet. 

Daarnaast hebben onze non-food automaten ook een liftsysteem waardoor elk (breekbaar) product met zorg uitgegeven kan worden. Of je als bedrijf nu toetsenborden, tandenborstels, deodorant, opladers, handschoenen, handdoekjes of werkschoenen wilt aanbieden, alles is mogelijk! Waar SchoolSupply zich richt op de onderwijsbranche, verleent 24HoursSupply dezelfde service aan de andere branches. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, maar ben je geen onderwijslocatie? Geen zorgen, wij verwijzen je graag door naar 24HoursSupply, maar je kan uiteraard ook contact opnemen via ons contactformulier.


website 24HoursSupplyInteresse in onze automaten?


Benieuwd naar de ervaringen?


Facebook


Instagram


Envelope


Linkedin


Youtube